Partner worden2018-10-04T10:14:37+00:00

Hoe Tibbaa helpt je bedrijf te laten groeien

Hoe Tibbaa helpt je bedrijf te laten groeien

Hoe Tibbaa helpt je bedrijf te laten groeien

Wij helpen je om nog beter met nieuwe en bestaande klanten in contact te komen. Via het loyalty programma van de Tibbaa Smartcard stimuleren wij onze Tibbaa Smartcard gebruikers om aankopen te doen in jouw bedrijf. Hiermee breid je het bereik van jouw merk uit met ruim 1.000.000 potentiële klanten.

Bereik meer klanten

Elke besteding via de Tibbaa Smartcard is geld waard, want kaarthouders sparen automatisch loyalty punten bij iedere transactie. Via aangesloten partners sparen zij zelfs dubbele punten en dat maakt hun aankoop twee keer zo interessant. Onze Tibbaa Smartcard gebruikers zijn jouw klanten. Onderscheid je als coalition loyalty partner nog meer van de concurrent, creëer meer aanloop en krijg meer binding met je klanten met oog op blijvende omzetgroei!

Doelgroep
(event bezoekers 18-35 jaar)

Marketing acties

No cure no pay

Branding &
omzetgroei

Via het communicatieplatform van Tibbaa worden de gebruikers op de hoogte gesteld van de aangesloten partners. Hierin kunnen tevens gesegmenteerde marketingacties worden uitgezet. Zo stuur je op het juiste moment, de juiste boodschap, naar de juiste doelgroep. Wij doen dit onder andere via onze ticketing, website, app en direct mailing. Hierin word jij als partner actief betrokken. Daarnaast stellen wij promotiemateriaal ter beschikking waaraan gebruikers jouw bedrijf direct als loyalty punt herkennen.

De belangrijkste voordelen voor de partner

  • Geen aansluitkosten als partner

  • Potentieel bereik van meer dan 1.000.000 mensen binnen de doelgroep millennials in Nederland

  • Branding d.m.v. het media/ communicatie platform van Tibbaa

  • Betere positionering ten opzichte van de concurrent aangezien de gebruiker alleen dubbele punten spaart bij aangesloten partners

  • No cure no pay

De belangrijkste voordelen voor de gebruiker

  • Festival services via de Tibbaa Smartcard

  • Geld sparen bij elke uitgave in loyalty punten

  • Dubbele punten sparen bij partners

  • Punten besteden aan (persoonlijk) afgestemde producten/ diensten

No cure no pay

Krachtige marketingacties

Loyalty punten

Het bereiken van klanten hoeft niets te kosten. Aansluiten als coalition loyalty partner is daarom volledig kosteloos. Zodra een kaarthouder daadwerkelijk met zijn Tibbaa Smartcard afrekent, berekenen wij een aanbrengcommissie. Dit betekent dat er pas een marketingbudget wordt geïnvesteerd bij een gegarandeerde omzet, ofwel betalende klant. Dus… No cure no pay!

Om de kans op een win-winsituatie te vergroten is het tevens mogelijk om op eenvoudige wijze uitgebreide en gerichte online en offline marketingacties te communiceren. Door inzicht in de marketing statistieken zijn online marketingactiviteiten te evalueren. Het gaat hierbij om het verzamelen, managen en analyseren van data wat inzicht geeft in de resultaten. In een mediapakket hebben wij de communicatiemogelijkheden binnen het Tibbaa platform beschreven. De communicatie kan uitgezet worden in een zelf te bepalen mediamix. Graag maken wij in overleg een offerte op maat. Vraag bij interesse naar ons mediapakket om je alvast te oriënteren.

Kaarthouders ontvangen loyalty punten bij elke transactie. Deze punten kunnen zij verzilveren in de Tibbaa2Pay webshop, voor (persoonlijk) afgestemde producten en diensten. Daarnaast kunnen zij de punten verzilveren voor acties bij jou als partner om nog meer binding met waardevolle klantrelaties te bieden. Deze acties zijn zelf in te vullen, denk bijvoorbeeld aan productaanbiedingen, twee voor één acties en cashback acties.

Word ook loyalty partner

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden van het coalition partner programma. Wij maken graag tijd vrij om te bespreken hoe wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw succes is ons succes!

Meld je vrijblijvend aan voor het coalition partner programma.

Contact Us